Opened of a New Navigator Window have funny images at upper right corner.

RESOLVED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
General
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Sam J. Fleet, Assigned: asa)

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.1b) Gecko/20020829

When opening a new navigator window, the corrupted images showed up at the 
upper right corner.  It showed fragmentation of a couple of buttons, like 
reload, back, or forward button.  When you moved the mouse over it, it 
highlighted. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Fire up Mozilla
2. Open the new navigator window, either by File --> New --> Navigator Window, 
or "Ctrl N" or Navigator button at the lower left corner (in the tray).


Actual Results:  
Few squares images of certain button part showed up at the upper right corner.

Expected Results:  
Not to show that and have the "M" or "Head" icon be where it should be.
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
I do not know which Browser Component should this belong to, so I left it 
for "Browser-General".
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
Created attachment 97209 [details]
SnapShot of the funny image.

Comment 3

15 years ago
Scott:

* Please try a newer build (such as 1.2b, which ought to be release today or
tomorrow, or a daily build); be sure to install this build in a clean directory
(do not install one version of mozilla on top of another). Does this error still
occur?

* do the funny graphics continue to appear if you resize the window, or minimize
and restore?

* If you hide and then show the navigation toolbar, does this error still occur?

* it appears you are using the modern theme.  What happens if you choose the
classic theme and restart mozilla?

* Please try creating a new profile (just for testing). Does this error occur
using the new profile?

* Have you installed any third-party addons such as UABar? 

* What graphics card and driver version do you have?
(Reporter)

Comment 4

15 years ago
It have been a while.  No one else have this problem.  It is probably an glitch 
when Mozilla was installing.  So, no need to continue the work on this bug.  
Also, don't have Win2000 anymore.

Status --> Resolved
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.