Plug-in content playing causes animated GIF background to flicker

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Core
Plug-ins
RESOLVED INCOMPLETE
16 years ago
5 years ago

People

(Reporter: Jean-Pierre Melkonian, Unassigned)

Tracking

Trunk
PowerPC
Mac OS X
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC; en-US; rv:1.1b) Gecko/20020830
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC; en-US; rv:1.1b) Gecko/20020830

When a <EMBED is used in a page containing an animated background image, Mozilla
refresh continuously the page

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Use the testcase
2.
3.

Actual Results:  
Loop on refresh

Expected Results:  
Don't refresh

The original page was http://www.melinistes.net/ , but this page is very heavy
and subject to change. So i made a very simple test case using only:
resource:///res/samples/gear1.gif for the background
resource:///res/samples/test.wav for the plugin

I use Quicktime 5.05
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Created attachment 97545 [details]
Simple test case
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
If you have problems with the test case, If you don't see the bug or you see the
refresh only one or two times, close all windows, clear the cacheS
and open the test case.

Comment 3

16 years ago
Using Mac/2002083017/9.2.2, I noticed the background flickering while the plug-in content 
was playing. Revising Summary and reassigning to plug-ins.

(Note: I crashed while reloading the testcase, generating TB10313595E.)
Assignee: asa → beppe
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: Browser-General → Plug-ins
Ever confirmed: true
QA Contact: asa → shrir
Summary: (Quicktime ?) plugin and Background anim gif → Plug-in content playing causes animated GIF background to flicker

Comment 4

16 years ago
reassign
Assignee: beppe → peterl

Updated

16 years ago
Blocks: 119597

Updated

16 years ago
Priority: -- → P4
Target Milestone: --- → Future

Comment 5

15 years ago
This bug is targeted at a Mac classic platform/OS, which is no longer supported
by mozilla.org. Please re-target it to another platform/OS if this bug applies
there as well or resolve this bug.

I will resolve this bug as WONTFIX in four weeks if no action has been taken.
To filter this and similar messages out, please filter for "mac_cla_reorg".

Updated

14 years ago
OS: Mac System 9.x → MacOS X

Comment 6

10 years ago
This bug hasen't been touched for years and is clearly unowned. Moving back to default assignee/QA so that people, who are watching those can accurately triage this bug.

Also resetting Priority, Target Milestone, Status Whiteboard and Status.
Assignee: peterl-bugs → nobody
Priority: P4 → --
QA Contact: shrir → plugins
Target Milestone: Future → ---
Is this still an issue with recent builds ?

Updated

5 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.