Closed Bug 1668579 Opened 3 years ago Closed 2 years ago

Strange glitching on modal window (Mac + OpenGL)

Categories

(Core :: Graphics, defect)

Firefox 81
Desktop
macOS
defect

Tracking

()

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: jessie, Unassigned)

References

Details

User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/85.0.4183.102 Safari/537.36

Steps to reproduce:

On Mac using OpenGL, we are seeing strange glitching when opening a modal window in our app. Here is a recording of the issue:

https://share.getcloudapp.com/2NujkG4R

URL: https://test-s-school-ac51.thinkific-staging.com/manage
(note you will need a user/password to see that URL but if someone pings me, I can set you up with that)

I tested this with WebRender enabled and it did not occur anymore.

Graphics card: Intel Iris Plus Graphics 1536 MB

Expected results:

No glitching

Component: Untriaged → Graphics
Product: Firefox → Core

The good news is most Macs are being rolled out in 82 (currently beta), so if it doesn't happen in WR, it will go away for most users shortly (except 10.16).

Severity: -- → S3
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
OS: Unspecified → macOS
Hardware: Unspecified → Desktop

Was unable to replicate on 82.0b4 and 82.0b5 on Catalina

Also unable to replicate on Big Sur using 82.0b5

Status: NEW → RESOLVED
Closed: 2 years ago
Depends on: fixed-by-webrender
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.