browser goes to non-responding here...

VERIFIED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
General
VERIFIED WORKSFORME
16 years ago
14 years ago

People

(Reporter: alex, Assigned: asa)

Tracking

({hang})

Trunk
x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.0.0) Gecko/20020530
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.0.0) Gecko/20020530

in the page at discovery.com, I see several quicktime images (aka the big Q) but
the page does not load.  (This is with a 640K download speed.)  If I then try to
go to another site because I think it's not going to load (say pricewatch.com)
the entier shebang goes to not-responding.

No, I have no idea what componant this is in, but as of this date I thought
someone  more knowledgable might want to check it out.

Great job otherwise.  

PS: I'd try the new version if the doc didn't state that the quickstart will
blow up your existing settings.  I still have to reset my mail settings on
occasion (crash), and have seen no docs for recreating your browser preferences....

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Open Browser window.
2.type in discover.com
3.get bored, type in pricewatch.com and hit enter
4. see little not-responding message at top right of windowbox

Actual Results:  
I close mozilla by clicking on the little x.  then I click on the end now button
of the "this program is not responding" box

Expected Results:  
a) rendered something at discovery.com
b) allowed me to move to pricewatch otherwise
c) not crashed ;)

nah

Comment 1

16 years ago
WFM using BuildID 2002083108 on Win2KSP2
Reporter can you try upgrading to a more recent version?

Comment 2

16 years ago
Same for me (no problem) on 2002090404/Win2k. Indeed, trying a recent build
might fix the problem.

Updated

16 years ago

Comment 3

16 years ago
WFM with 2002111211/trunk/win2k.

reporter (alex): can you reproduce this bug with a recent build of mozilla (for
example, 1.2beta)? if so, please comment again with details. if not, please
resolve this bug as WORKSFORME. thanks.

Comment 4

16 years ago
WFM 20021130 

Please reopen if this bug persists in a new build.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 5

16 years ago
verified
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.