bugzilla.mozilla.org has resumed normal operation. Attachments prior to 2014 will be unavailable for a few days. This is tracked in Bug 1475801.
Please report any other irregularities here.

Crash while running network functional tests [@ nsIndexedToHTML::OnStopRequest]

VERIFIED FIXED

Status

Camino Graveyard
General
--
critical
VERIFIED FIXED
16 years ago
16 years ago

People

(Reporter: benc, Assigned: Simon Fraser)

Tracking

({crash})

Details

(Whiteboard: verify in Chimera 0.6, crash signature, URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
The last thing I did was click on ftp.mozilla.org, but doubt that is the actual
cause.

I've run through the entire neworking functionals, and played w/ file URL's that
point to directories. that might have caused some badness that finally killed
the app.
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Created attachment 98150 [details]
console's crash log

Updated

16 years ago
Severity: normal → critical
Keywords: crash
Summary: Crash while running network functional tests → Crash while running network functional tests [@ nsIndexedToHTML::OnStopRequest]
(Assignee)

Comment 2

16 years ago
I think this is the crash that happens because the images are missing.
(Assignee)

Comment 3

16 years ago
Fixed this recently.
Assignee: saari → sfraser
(Assignee)

Comment 4

16 years ago
Fixed.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 5

16 years ago
I'll look for this when I do my testing (retroactively) of Chimera 0.6.

Keywords: verifyme
Whiteboard: verify in Chimera 0.6
(Reporter)

Comment 6

16 years ago
-> qa to me.
QA Contact: winnie → benc
(Reporter)

Comment 7

16 years ago
VERIFIED:
I didn't crash when I ran functionals on 0.6.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Keywords: verifyme
Crash Signature: [@ nsIndexedToHTML::OnStopRequest]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.