reply to does not supply reply-to address - just a blank compose screen

RESOLVED INVALID

Status

SeaMonkey
General
RESOLVED INVALID
16 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Ronald Roush, Assigned: asa)

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.1) Gecko/20020826
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.1) Gecko/20020826

I downloaded the 1.2 changes from 9-12 and my system stopped working (crash
reported) I downloaded 1.1 and reinstalled, rebooted and now the reply feature
does not work. When I click reply in a message I get a blank compose message
screen with no email address. I am going to re-install 1.0.1 to see if this
fixes the problem.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.click reply
2.
3.

Actual Results:  
blank compose message screen displays without reply-to address

Expected Results:  
create a blank message with reply-to address

Comment 1

16 years ago
I was able to reproduce this as well (but not consistently reproducible).

Comment 2

16 years ago
Sounds like a corrupted install or profile. Did you do a complete
uninstall-reinstall after your system crash? Make sure you do that, and use
either the Classic or the Modern skin. If the problem persists, try creating a
new profile using Profile Manager.

Comment 3

16 years ago
> Hi Dave,
> 
> Doing a complete uninstall/install fixed it.
> More dll-hell I guess...
> Thanks for the followup.
> 
> Regards,
> Ron 

Marking as invalid.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → INVALID
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.