Open Bug 1703587 Opened 8 months ago Updated 7 months ago

The icons are missing from FxA notifications for Finish Account Setup / You've been disconnected

Categories

(Firefox :: Menus, defect, P2)

Desktop
All
defect

Tracking

()

Tracking Status
firefox89 --- affected

People

(Reporter: marcela.calderon, Unassigned)

References

(Blocks 2 open bugs)

Details

(Whiteboard: [proton-icons] [proton-appmenu-notifications] [priority:2c])

Attachments

(2 files)

Affected platforms:
Platforms: macOS 11 - Big Sur

Preconditions:
Reach about:config and set browser.proton.enabled = true

Step to reproduce:

  1. Launch the Firefox Browser and Create a new account without verifying it.
  2. Reach the FxA Notification from the Hamburger menu and from the User Account option.
  3. Restart the Browser and reach the FxA Notification from the Hamburger menu and from the User Account option.
  4. Login to FxA with a valid account and reach the FxA Notification from the Hamburger menu and from the User Account options.

Expected result*:
The correct icons should be displayed for FxA create without finish, FxA disconnected and login a valid FxA .

Actual result:
There are no icons displayed for FxA create without finish, FxA disconnected and FxA login with a valid account.

Severity: -- → S3
Has Regression Range: --- → no
Has STR: --- → yes
Summary: The icons are missing from FxA - Finish Account Setup / You've been disconnected notifications / Login FxA → The icons are missing from FxA - Finish Account Setup / You've been disconnected / Login FxA notifications

I can't reproduce this on Windows, so maybe it's Mac-only? I'm not sure how that's possible but I'll investigate.

Assignee: nobody → mhowell
Status: NEW → ASSIGNED

Still doesn't reproduce for me on Mac, either with creating the notification manually or actually going through the account creation flow. Not sure what's happening here. Dropping the assignment unless/until I have a better idea what's going on.

Assignee: mhowell → nobody
Status: ASSIGNED → NEW

Trying to clarify this issue. In FxA notifications the information icon (i) is not shown when the account has not been verified. The warning icon (!) Is also not shown when the account is disconnected. I will attach images with evidence.

Summary: The icons are missing from FxA - Finish Account Setup / You've been disconnected / Login FxA notifications → The icons are missing from FxA notifications for Finish Account Setup / You've been disconnected

This issue also occurs on windows but the icon is not displayed in the FxA menu from the toolbar, its displayed in the Hamburger menu only.

Whiteboard: [proton-appmenu-notifications]

This issue also occurs on ubuntu 20

OS: macOS → All
Priority: -- → P2
Whiteboard: [proton-appmenu-notifications] → [proton-icons] [proton-appmenu-notifications] [priority:2c]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.