Cannot post to Newsgroup with pasted or cropped text

VERIFIED WORKSFORME

Status

--
major
VERIFIED WORKSFORME
16 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Peter, Assigned: sspitzer)

Tracking

Trunk
x86
Windows 98

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(3 attachments)

(Reporter)

Description

16 years ago
When posting/replying to a newsgroup (news.mozilla.org) and text is pasted (?)
to the message, then the message is not posted.

Reproduce:
- go to news.mozilla.org and open a Reply window to a post (don't send yet)
- go to local folders, find a mail, copy some text (CTRL-C)
- paste text into Reply message
- press Send button
- "To:"  and Subject lines are grayed out for a looong time.
- send fails with "connection to newsserver failed" message.

- sending a second time does NOT yield above error message, compose window goes
away (as if msg was posted), but message is NOT posted.

This is on a clean install (uninstall, delete all but plugins, delete
mozver.dat) using 2002-09-24, win98.

(could this be related to TagZilla? - which may have some remnants left in my
profile)
(Reporter)

Updated

16 years ago
Keywords: mozilla1.2, nsbeta1
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Created attachment 100551 [details]
Screenshot of error message
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
Created attachment 100555 [details]
Text I pasted where post didn't go through.

Amusing and useful text, even if you could care less about this bug. ;)
(Reporter)

Comment 4

16 years ago
Created attachment 100723 [details]
Another message (here: source) in my "Drafts" folder that I cannot post
(Reporter)

Comment 5

16 years ago
This bug only seems to occur on these News-servers:

- secnews.netscape.com AND news.mozilla.org

and NOT on my other News-server:

- News.CIS.DFN.DE

:-\
Peter, by any chance do you have multiple Mail or News windows open when you're
attempting to post?  We have a bug on this, I'm looking for it.
(Reporter)

Comment 7

16 years ago
I only have one mail window open when this occurs.
(Reporter)

Comment 8

16 years ago
I just created an entirely new profile just to test this, including recreating
all my mail and NEWSGROUPS. The error *still occurs*. :(

The only files I copied over from my old profile were: xxxxx.s, xxxxx.w,
bookmarks.html, cert7.db, cookies.txt, cookperm.txt, key3.db, user.js, rules.dat
(from my imap inbox). I also imported all my address books.

This seems to only happen when I have in some way altered (i.e., create ENTER'S)
within the quoted text.

> bla bla bla bla bla bla 
> bla bla bla bla bla bla |  <-- [hit <ENTER> here]
> bla bla bla bla bla bla 
Peter, can you generate a logfile for us, please?

Instructions can be found at:
http://www.mozilla.org/quality/mailnews/mail-troubleshoot.html#NNTP

Thanks.
(Reporter)

Comment 10

15 years ago
I just had a chance to revisit this bug, and to retest it. I can no longer
reproduce this bug. Resolving as WORKSFORME.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Thanks Peter!  Marking Verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.