psci.net - XML page doesn't display correctly

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Tech Evangelism Graveyard
English US
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
16 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Dennis Ernst, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [ie xslt technote-needed], URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.2a) Gecko/20020910
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.2a) Gecko/20020910

All that displays of the page is the column headers.  IE 5.5 displays it nicely,
Netscape 6.2 seems to lose the style stuff, but does display all the information.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Load the page 
2.
3.

Actual Results:  
Only the column headers are displayed, without background or column separators.

Expected Results:  
I am not sure what it is really supposed to look like, but (I really hate to say
this) the IE 5.5 display looks good.

I cranked the page through the XML validator and it checked out fine:
http://validator.w3.org/check?uri=http://www.psci.net/gramelsp/FuldaBaptismsA-F.xml;sp=1

Looking through the bug reports, (with my limited Mozilla knowledge) I couldn't
figure out if this is a dup, and I hate to add to that long list of XML bugs. 
My appologies if this is a dup.
The XSLT stylesheet (http://www.psci.net/gramelsp/baptisms.xsl) uses the wrong
IE-only namespace (http://www.w3.org/TR/WD-xsl) that was never part of the final
spec. http://www.w3.org/1999/XSL/Transform is the right namespace (see
http://www.mozilla.org/projects/xslt/index.html#faq). Please fill in the URL
field next time.
Sending to evangelism. Dennis, if it is your site please correct the stylesheet
and close this bug.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: DOM Abstract Schemas → US General
Ever confirmed: true
Product: Browser → Tech Evangelism
Version: other → unspecified

Comment 2

16 years ago
-> owner
Assignee: jst → susiew
QA Contact: stummala → zach
Summary: XML page doesn't display correctly → psci.net - XML page doesn't display correctly
Whiteboard: [ie xslt technote-needed]

Comment 3

15 years ago
tech evang june 2003 reorg
Assignee: susiew → english-us
QA Contact: zach → english-us

Comment 4

8 years ago
INCOMPLETE due to lack of activity since the end of 2009.

If someone is willing to investigate the issues raised in this bug to determine whether they still exist, *and* work with the site in question to fix any existing issues, please feel free to re-open and assign to yourself.

Sorry for the bugspam; filter on "NO MORE PRE-2010 TE BUGS" to remove.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.