Closed Bug 1732173 Opened 4 months ago Closed 4 months ago

Update toolbar_bottom_separator to use the background base color

Categories

(Firefox :: Theme, defect, P1)

defect
Points:
1

Tracking

()

RESOLVED FIXED
94 Branch
Iteration:
94.2 - Sep 20 - Oct 3
Tracking Status
firefox94 --- fixed

People

(Reporter: bugzilla, Assigned: bugzilla)

References

(Blocks 1 open bug)

Details

(Whiteboard: [fidefe-theme])

Attachments

(1 file)

No description provided.
Duplicate of this bug: 1732692
Whiteboard: [fidefe-theme]
Assignee: nobody → htwyford
Status: NEW → ASSIGNED
Iteration: --- → 94.2 - Sep 20 - Oct 3
Assignee: htwyford → nobody
Status: ASSIGNED → NEW
Assignee: nobody → htwyford
Status: NEW → ASSIGNED
Pushed by achurchwell@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/feef77ff09c3
Update toolbar_bottom_separator to use the background base color. r=amy
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 4 months ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → 94 Branch

This bug is still occurring on both nightly and beta. There still is a residual line as mentioned in 1732692.

Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---

The severity field is not set for this bug.
:dao, could you have a look please?

For more information, please visit auto_nag documentation.

Flags: needinfo?(dao+bmo)

I'll fix this in bug 1732692.

Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 4 months ago4 months ago
Flags: needinfo?(dao+bmo)
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.