MyFamily.com - family trees do not display properly, LAYERS

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Tech Evangelism Graveyard
English US
RESOLVED INCOMPLETE
16 years ago
3 years ago

People

(Reporter: clintm, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [login required] [proprietary-js], URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
Family tree is not properly displayed...everything lines up down the center of
the screen. Page does not complete "loading" and when you click on the screen,
the message "please let the entire page load before clicking on it" appears.

Family tree displays as it should in IE...but I don't want to use that program
any longer...I love Chimera!!!

Comment 1

16 years ago
clintm@adelphia.net, what build ID are you reporting this bug against?
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
Problem still exists in Build ID: 2002101104.

Comment 3

16 years ago
clintm@adelphia.net, since that site requires log-in, please attach the page in
question to this bug.

Comment 4

16 years ago
Created attachment 110468 [details]
Hacked version of tree page

The web site is trying to do <layer> stuff.

Comment 5

16 years ago
Reassigning to Tech Evangelism per comment 4.
Assignee: bryner → susiew
Component: Page Layout → US General
Product: Chimera → Tech Evangelism
QA Contact: winnie → zach

Updated

16 years ago
Keywords: evang500

Comment 6

16 years ago
See also: 
http://oft.myfamily.com/js\ns_menushell.js
http://oft.myfamily.com/js\ns_menucontent.js
http://oft.myfamily.com/js\ns_pedigree.js

(yes, the page code uses backslashes)
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
OS: MacOS X → All
Hardware: Macintosh → All
Summary: MyFamily.com family trees do not display properly → MyFamily.com - family trees do not display properly, LAYERS
Whiteboard: [login required] [proprietary-js]

Comment 7

16 years ago
-->bclary
(Bob I think you worked with them before...right?)
Assignee: susiew → bclary

Comment 8

15 years ago
*** Bug 208776 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 9

15 years ago
tech evang june 2003 reorg
Assignee: bc → english-us
QA Contact: zach → english-us

Comment 10

8 years ago
INCOMPLETE due to lack of activity since the end of 2009.

If someone is willing to investigate the issues raised in this bug to determine whether they still exist, *and* work with the site in question to fix any existing issues, please feel free to re-open and assign to yourself.

Sorry for the bugspam; filter on "NO MORE PRE-2010 TE BUGS" to remove.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.