Mouse middle button behaviour

RESOLVED INVALID

Status

()

RESOLVED INVALID
16 years ago
16 years ago

People

(Reporter: laitinenj, Assigned: joki)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
As the mouse's middle button is assigned to be the back-button using the
operation system settings it works just fine in the browser as well.

But, just recently it stopped working. I.e. if I now press the middle button of
my mouse nothing happens. Also if I change the action to be something else
(using the settings provided by NT) the Mozilla won't do that either.

So is the bug in my system or has somebody experienced that also ...
to events.
Assignee: asa → joki
Component: Browser-General → Event Handling
QA Contact: asa → rakeshmishra

Updated

16 years ago
QA Contact: rakeshmishra → trix

Comment 2

16 years ago
reporter - what build of mozilla are you using? mozilla didn't support those
buttons until recently, so i don't see how it could have worked before - can you
still reproduce this in a recent build of mozilla? what mouse do you have?

Comment 3

16 years ago
No response from reporter for >30 days. resolving INVALID.

Reporter: If you can reproduce this with a recent build of Mozilla, then please
reopen this bug and give details. Thanks.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.