Closed Bug 1743666 Opened 2 years ago Closed 2 years ago

WebGPU presentation delays upon pressing input

Categories

(Core :: Graphics: WebGPU, defect)

Firefox 94
defect

Tracking

()

RESOLVED DUPLICATE of bug 1754556

People

(Reporter: jstpierre, Assigned: kvark)

References

Details

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:94.0) Gecko/20100101 Firefox/94.0

Steps to reproduce:

  1. Visit https://noclip.website
  2. Enter F12 debug console and enter localStorage.setItem('webgpu', true) to turn on the WebGPU backend.
  3. Refresh the page.
  4. Navigate to a game (I recommend Mario Kart Wii - Luigi's Circuit)
  5. Watch the animations, then try to move the camera with either the WASD keys or clicking and holding the mouse.

Actual results:

During camera moves, it seems like the frames are not being presented, but after the camera stops, it renders fine again.

Expected results:

The camera should smoothly animate.

I am unsure if this is a bug with the input / presentation system, or something else.

The Bugbug bot thinks this bug should belong to the 'Core::Graphics: WebGPU' component, and is moving the bug to that component. Please revert this change in case you think the bot is wrong.

Component: Untriaged → Graphics: WebGPU
Product: Firefox → Core
Assignee: nobody → dmalyshau
Blocks: webgpu-mvp
Severity: -- → S3

I believe this will be fixed by https://phabricator.services.mozilla.com/D138349

Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 2 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.