Mozilla displays only blank page when accessing specified URL

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
14 years ago

People

(Reporter: koloszars, Assigned: asa)

Tracking

Trunk
PowerPC
Mac System 9.x

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
Repeated attempts at accessing this page with Mozilla versions 1.2a and 1.2b
yield only blank page as result.

Full page content shows up  for Netscape 4.79.

Comment 1

16 years ago
Paul, can you reproduce this problem using another Mozilla user profile?

WorksForMe using FizzillaCFM/2002101612 on 10.1.5.
Summary: blank page only → Mozilla displays only blank page when accessing specified URL
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
Greg,

sorry but I am new at this. How do I go about looking at the page with another
Mozilla user profile?

Comment 3

16 years ago
Launch the Mozilla Profile Manager file rather than the Mozilla application.
(Reporter)

Comment 4

16 years ago
Okay, works in another profile. I believe I have traced the problem down to the
old prefs.js file. Any thoughts on how I might fix that? I haven't been able to
get at mail accounts when I make the new profile. Sure, I can recreate the basic
account information, but don't know how to get at the old mail.

Comment 5

16 years ago
Paul, it's of more interest to us to determine what, if anything, in your old profile is wrong rather 
than getting it working again. It's a bug report, not technical support.

Try deleting the cache folder from the old profile and test again (using the old profile).
(Reporter)

Comment 6

16 years ago
Apologies. I thought the seemingly corrupted prefs.js was the problem, as I
could replicate the problem in a new profile when I transferred the prefs.js
file to new profile. Guess I should have mentioned that. Sorry.

Deleted cache. Still no homedepot.com.

Comment 7

16 years ago
WFM in build 2002102814 PC/Win98.
If it is working in a new profile per comment 4, this is not a TE bug.
Assignee: momoi → asa
Component: The Americas → Browser-General
Product: Tech Evangelism → Browser
QA Contact: jonrubin → asa
Version: unspecified → other

Comment 8

16 years ago
Paul, glad your new profile is working. If you still have that old corrupt
prefs.js file, you could attach it to this bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.