Chatzilla unusable after start

RESOLVED WORKSFORME

Status

Other Applications
ChatZilla
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Florian Racky, Assigned: Robert Ginda)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
Chatzilla starts but I'm not able to connect to any server. The Menu Bar misses
some Entries (File, Edit?). See Scrennshot.
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Created attachment 103508 [details]
Screenshot.

Comment 2

16 years ago
other than there are indeed some things looking broken, try /attach
<networkname> or /server <server.address> instead of /connect <server.address>.
The latter doesn't exist.

Comment 3

16 years ago
It means that there is a JS error.  Please check the JS console and tell us what
the error is.  You didn't mention what build of mozilla, or what version of
chatzilla you are using.  Try deleting component.reg or compreg.dat (whichever
one you have).
(Reporter)

Comment 4

16 years ago
Simon,
of course, you're right. But /server or /attach did not work either.

Samuel,
I am using Build 2002101612 (1.2b).

The bug disappeared after I restartet Chatzilla/Mozilla two or three times. I
did not delete anything at all. It's just gone... :-)

Comment 5

15 years ago
marking WFM
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Core → Other Applications
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.