Banner does not load up on my webpage and i cant access a website with port number. 22

VERIFIED DUPLICATE of bug 85601

Status

()

Core
Security
VERIFIED DUPLICATE of bug 85601
15 years ago
15 years ago

People

(Reporter: TheGreatOne, Assigned: Mitchell Stoltz (not reading bugmail))

Tracking

Trunk
Other
Windows 98
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.2b) Gecko/20021016
Build Identifier: Mozilla/1.2 browser (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.2b) Gecko/20021016

I have a banner put up top when i load the page everything loads but the banner
when i use internet explorer it works perfect. Well this problem is not a bug
but when i try  access http://maniac.servebeer.com:22/ it says i cant access the
port for security reasons.. i checked prefrences and ddint see anything that
would enable ports, can u help me?

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Just install mozilla .. anyversion (i got 1.2b)
2.Go to www.nto.vze.com and banner will not load up..
3. And go to http://maniac.servebeer.com:22/ , and it will say u cant acces the
port due to security reasons

Actual Results:  
1: for www.nto.vze.com the page loads without the banner
2: for http://maniac.servebeer.com:22/ , it gives me the security port error and
doesnt load the page

Expected Results:  
1: load the page with banner
2: Go to site with port.
We disabled this and other ports (1080) for security reasons.
There is no UI pref to disable this security feature.

>can u help me?
sorry but mozilla is not for end-user and we have no support. 
(and this is a bug databse)

no bug -> invalid
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Component: MozillaTranslator → Networking
QA Contact: admin → benc
Resolution: --- → INVALID

Comment 2

15 years ago
REOPEN to dupe
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: INVALID → ---
Summary: Banner does not load up on my webpage and i cant access a website with port number. → Banner does not load up on my webpage and i cant access a website with port number. 22

Comment 3

15 years ago
->security
Assignee: admin → mstoltz
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: Networking → Security: General
Ever confirmed: true
QA Contact: benc → bsharma

Comment 4

15 years ago

*** This bug has been marked as a duplicate of 85601 ***
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago15 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE

Comment 5

15 years ago
v.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.