[classic] toolbar button is not highlighted when hovering over the dropmarker

NEW
Unassigned

Status

SeaMonkey
Themes
--
trivial
15 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Stefan A. Möller, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2b) Gecko/20021103
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2b) Gecko/20021103

[classic theme:] Toolbar buttons with a dropdown menu show no visual response if
you hover the mouse over the dropmarker or click on it. Only the dropmarker
itself gets highlighted.
This behaviour is different from previous mozilla versions or the windows
version, so I suppose it is not intended.


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
(Reporter)

Comment 1

15 years ago
Created attachment 105183 [details]
screenshot

Comment 2

15 years ago
-> NEW
Not sure if this is the correct component; maybe something in XPApps...
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true

Comment 3

11 years ago
FWIW, I don't see this behavior in the "new classic" trunk theme, on windows.
(Reporter)

Comment 4

11 years ago
This bug never appeared on Windows, it is Linux only.

Now, with SM 1.0.5 as well as with SM 1.5a, the button gets raised when hovering over it. However, the dropmarker itself does not look quite right. Its border shadow has a different color and it is overlapping the button.
(Reporter)

Comment 5

11 years ago
Created attachment 240191 [details]
screenshot of unaesthetic dropmarker in SM 1.5a/Linux
(Assignee)

Updated

10 years ago
Product: Core → SeaMonkey
Assignee: shliang → nobody
QA Contact: pmac → themes
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.