The url bar is missing.

RESOLVED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
Location Bar
--
major
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Bryan, Assigned: Joe Hewitt (gone))

Tracking

Trunk
x86
Windows 98

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.3a) Gecko/20021125
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.3a) Gecko/20021125

Hi,
When I installed this the url bar is missing but all of the bottons are there
this may be a regression from 0.6,0.7, and 0.8 vresions of mozilla the same
thing happened in those but it is the blue tint and the bottons look and seem to
work normal unlike those versions can this be checked for me this makes no sense
at all. It happenes in modern theme and is un repairable.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Install this bulid use modern theme.
2.Use modern theme.
3.you will see it.

Actual Results:  
The same.

Expected Results:  
Have the url bar so I can use it in modern theme.
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Hi the details are not good here is the revised vresion of the details.

Hi,
When I installed this build the url bar is missing but all of the bottons are there
this may be a regression from 0.6,0.7, and 0.8 vresions of mozilla the same
thing happened in those but in this vresion the blue tint and the bottons look
and seem to
work normal unlike those versions can this be checked for me this makes no sense
to me at all. It happenes in modern theme and is unrepairable.]
Thank You and sorry for the incovience.
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
Gi,
Can somebody respond to this that will be great.
Does this still happen if you create a new profile?
Bryan, I'm seeing a pattern in your posts, having invalidated some. Please do
the Mozilla engineers a favour. With all the stuff you install on your profile,
you need to test all your bugs that you report thoroughly. This means vanilla
installing and fresh profiles sometimes. Bugzilla is not a forum, and please
answer any questions you are asked as reporter. I'm willing to bet that you
don't see this bug anymore. You've had a good six months to reply.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 5

15 years ago
Hi,
This problem is gone.
The url bar is back.
Product: Core → SeaMonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.