Last Comment Bug 184365 - Don't link to index.cgi in the site navigation toolbar
: Don't link to index.cgi in the site navigation toolbar
Status: RESOLVED FIXED
:
Product: Bugzilla
Classification: Server Software
Component: Bugzilla-General (show other bugs)
: 2.17.1
: All All
: -- normal (vote)
: Bugzilla 2.18
Assigned To: Dave Miller [:justdave] (justdave@bugzilla.org)
: default-qa
Mentors:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-08 22:51 PST by Dave Miller [:justdave] (justdave@bugzilla.org)
Modified: 2012-12-18 20:46 PST (History)
0 users
justdave: approval+
See Also:
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---


Attachments
Patch (748 bytes, patch)
2002-12-08 22:52 PST, Dave Miller [:justdave] (justdave@bugzilla.org)
gerv: review+
Details | Diff | Splinter Review

Description Dave Miller [:justdave] (justdave@bugzilla.org) 2002-12-08 22:51:03 PST
Linking to index.cgi violates style guidelines on Mozilla.org (because you're
supposed to link to the directory, not to the index file within it) as well as a
number of other websites (Syndicomm and InTrec among them ;) and W3C
recommendations (believe it or not).

We should link to urlbase instead.  Patch to follow.
Comment 1 Dave Miller [:justdave] (justdave@bugzilla.org) 2002-12-08 22:52:30 PST
Created attachment 108713 [details] [diff] [review]
Patch
Comment 2 Gervase Markham [:gerv] 2002-12-09 02:32:29 PST
Comment on attachment 108713 [details] [diff] [review]
Patch

Fair enough.

Gerv
Comment 3 Dave Miller [:justdave] (justdave@bugzilla.org) 2002-12-09 02:41:55 PST
Checking in template/en/default/global/site-navigation.html.tmpl;
/cvsroot/mozilla/webtools/bugzilla/template/en/default/global/site-navigation.html.tmpl,v
 <--  site-navigation.html.tmpl
new revision: 1.5; previous revision: 1.4
done

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.