Images are not rendered at all on some pages

RESOLVED INVALID

Status

RESOLVED INVALID
16 years ago
9 years ago

People

(Reporter: henkm, Assigned: pavlov)

Tracking

Trunk
x86
Linux

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2) Gecko/20021203
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2) Gecko/20021203

It seems that images do not render on, at least, one page.
http://www.amazon.co.uk/ Infuriatingly, amazom.com works fine!
(yes, it includes the 'BUY' and 'CHECKOUT' buttons.)

When I open the page in composer, it opens with the table layout fine, but without
showing the images. If I then click on where an image is suppose to be, I can 
find the image properties, and even the image itself.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.go to http://ww.amazon.co.uk/
2.compare with an old version of netscape
3.

Actual Results:  
The images in the top bars are not displayed. (the "tabs")

Expected Results:  
Displaying the images. I have attached screen-shots from this page.
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Created attachment 108715 [details]
Screenshot of how the page renders

Comment 2

16 years ago
Check your settings under Edit->Preferences->Privacy&Secutiy->Images

If "Accept images that come from originating server only" is the selected
option, turn it to "accept all images" and try again.  If the images load,
please resolve this bug as INVALID or WORKSFORME. 
(Reporter)

Comment 3

16 years ago
You are spot on, apologies for wasting your time.
Might be an idea to actually render an image (a lock?)
to indicate that this image is not loaded as a security feature.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → INVALID

Updated

9 years ago
Component: Image: Painting → Image: Painting
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.