Closed Bug 18504 Opened 21 years ago Closed 20 years ago

Acct Setup UI has problems disabling Leave Msgs on Server.

Categories

(SeaMonkey :: MailNews: Account Configuration, defect, P3)

defect

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED WORKSFORME

People

(Reporter: laurel, Assigned: alecf)

Details

The Account Setup UI doesn't work properly when disabling the POP server "leave
messages on server" setting.  The disabled state is immediately reflected in
prefs.js, but the UI doesn't change the checkbox state until a restart.

Note: enabling takes effect fine right away, both in UI and prefs.js.

1.  Open messenger to pop account (doesn't matter whether migrated or new
profile) which has pref enabled to leave messages on server.
    Check that the pref is set in both UI (Edit|Account Setup|select the POP
server and go to "Server" panel) and prefs.js:
user_pref("mail.server.server1.leave_on_server", true)
2.  Edit|Account Setup.
    Select the pop server and go to its "Server" panel.
    Uncheck/disable the pref. Confirm OK to the Account Setup dialog.
3.  Check the UI again.
    Result:  the pref is still shown enabled in the UI.
4.  Check the prefs.js.
    Result:  the pref has been disabled in the prefs.js file and is now out of
synch with the UI.  Must exit and relaunch to get UI back in synch with pref.js
setting.

Expected result:  pref change should reflect in UI as well as prefs.js upon
confirming OK to changes in UI.
QA Contact: lchiang → laurel
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M15
marking m15, accepting.
Assignee: sspitzer → alecf
Status: ASSIGNED → NEW
re-assign to alecf, king of the account setup ui.
Component: Front End → Account Manager
worksforme now
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 20 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
OK and lasts through exit.
Using:
2000-02-15-09m14 commercial NT 4.0
2000-02-15-09m14 commercial mac OS 9.0
2000-02-15-09m14 mozilla linux rh6.0
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.