Page with an imagemap/usemap displays blank

RESOLVED INVALID

Status

()

RESOLVED INVALID
16 years ago
3 months ago

People

(Reporter: eb, Assigned: jdunn)

Tracking

({regression, testcase})

Trunk
x86
Windows XP
regression, testcase
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment, 1 obsolete attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.3b) Gecko/20021218
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.3b) Gecko/20021218

http://www.raize.com displays completely blank in today's nightly under XP and
also with 1.3a.  Removing the usemap attribute from the image causes the page to
show the image as expected.  A reduced testcase is coming.  This is a regression
from Mozilla 1.01 (tested under Linux).

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.  Go to http://www.raize.com or view the testcase


Actual Results:  
Page is blank

Expected Results:  
Page contains an image and an imagemap

Testcase validates as valid HTML 4.01
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Created attachment 109716 [details]
Working testcase that shows the image (no usemap attribute)

Remove the usemap attribute to make the page show something other than blank. 
Testcase validates as HTML 4.01 using http://validator.w3.org/.
(Reporter)

Updated

16 years ago
Attachment #109716 - Attachment is obsolete: true
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
Created attachment 109718 [details]
Sorry, this is the broken trestcase.  The previous one was the one without the usemap attribute.

Testcase shows blank under XP with Moz 1.3 and today's nightly build
(2002-12-18)
(Reporter)

Updated

16 years ago
Attachment #109716 - Attachment description: Testcase that shows blank in Moz 1.3a/nightly under XP → Working testcase that shows the image (no usemap attribute)
(Reporter)

Updated

16 years ago
Keywords: regression, testcase
(Assignee)

Comment 3

16 years ago
I don't see the problem on win2k using Raize page or the testcase.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.3b) Gecko/20021218
and also on Linux.

Do you have any special preference settings?
(Reporter)

Comment 4

16 years ago
Sorry Jim, you are right.  My userContent.css file was at fault.  Marking INVALID.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → INVALID

Updated

3 months ago
Product: Core → Core Graveyard

Updated

3 months ago
Product: Core Graveyard → Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.