returned mail goto wrong mail account

RESOLVED WORKSFORME

Status

MailNews Core
Backend
RESOLVED WORKSFORME
15 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Benjamin Chiu, Assigned: Scott MacGregor)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.3b) Gecko/20021229
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.3b) Gecko/20021229

I had two mail account, let's said mail.pop1.com (user@pop1.com) and
mail.pop2.com (user@pop2.com)
when I compose a new message from other place (ie. new message from newsgourp,
and change destination header from "newsgroup" to "to" using user@pop2.com
identify. And I had NOT save the mail in Draft/unsent message Folder, I sent the
mail directly.

But if any mail error, the returns mail will sent to user@pop1.com

I had create a new profile and tried.... Oh! It works, same result!

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual Results:  
return mail goto incorrected account (ie. user@pop1.com)

Expected Results:  
return mail goto corrected account (ie. user@pop2.com)

Comment 1

15 years ago
Well, if you had sent the mail from inside a newsgroup, it would have been sent
from a useraccount too (there's a popup just above the 'To' field). This would
have given us a 'From' and maybe a 'ReplyTo' field. IF any error happens, the
original sender of the message would receive the error.

I'm very sure that you have user@pop1.com as the email-address for the
newsaccount, or maybe as a ReplyTo. Or you did change the From-field in the
compose window manually.

Reporter, if you still have doubts, post us the headers of one of those
mail-messages (you can edit the header to remove the real email-addresses).
Normally, the error-message would give  us that information, otherwise you would
have to save a copy first. I think you'll find user@pop1.com in the From,
Reply-To and maybe the Sender fields.

Comment 2

14 years ago
WFM with Moz 1.7.3 on WinXP. Marking fixed.
Reporter, if you feel this bug has been closed in error, please reopen, and give
the details that comment #1 is asking for. Thanks.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 3

14 years ago
No bug / patch referenced as the fix.

-> WORKSFORME
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---

Updated

14 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago14 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.