If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Crash when trying to load html files

RESOLVED WORKSFORME

Status

Core Graveyard
File Handling
--
critical
RESOLVED WORKSFORME
15 years ago
a year ago

People

(Reporter: Anton, Assigned: Bill Law)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.0.2) Gecko/20021120 Netscape/7.01
Build Identifier: Any

Any recent version of Mozilla (1.1 - 1.3 alpha), when trying to open an html
document, mozilla hangs and never displays the page (or opens up the browser,
just the splash screen).  After the first execution (after installation), it
loads up my homepage (aol.com) 75% of the time. This seems to only be on my
machine (HP Notebook XE3 running WinXP).  Java is installed.  

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.double click on an html document
2.
3.

Actual Results:  
mozilla splash screen appears and does not disappear. browser does not appear. 

Expected Results:  
displayed the page

this all started when I was developing a java implemented webpage with mozilla
composer.  After attempting to view the source code, to no avail, the program
seemed to freeze on the 'preview' option.  I restarted my computer and from that
point on, no matter what version i install, the problem persists.  Might be my
computer, but it still should be addressed.
(Reporter)

Comment 1

15 years ago
Noticed that if Mozilla is open, it won't bring up a new window.  Must be
force-quitted, and then it functions as normal for that one window.  After that,
it must be force quitted to open a new window/file.   
Reporter could you please try the following:

* please create a new profile in mozilla.
* please try a more recent build like 1.4a or a newer nightly
* provide us with more detalied description of which html pages that load and 
which doesn't. 
* if you can reproduce it with one or more specifc files, please attach one of 
them to the bugreport as a testcase
no response from reporter, marking wfm per my own comment #2
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.