dell.com - cannot reply in support forums

RESOLVED WORKSFORME

Status

Tech Evangelism Graveyard
English US
RESOLVED WORKSFORME
15 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Ken Prevo, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [login required], URL)

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.3a) Gecko/20021212
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.3a) Gecko/20021212

One cannot select the reply button in the Dell forums.  This is by a registered
user and I can select reply using IE.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.be a registered user
2.select any message in the forum area
3.press the reply button
Actual Results:  
Nothing, the reply icon is inactive.

Expected Results:  
open the reply feature

Updated

15 years ago
Keywords: evang500

Updated

15 years ago
Summary: cannot reply in formus → dell.com - cannot reply in support forums
Whiteboard: [login required]
(Reporter)

Comment 1

15 years ago
I was loged on with valid PW
please check if this problem still exists, because we want to get rid of
unconfirmed bugs.
Many bugs in here are strill unconfirmed, because eigher nobody sees the problem
or nobody is able to get to the page because of a required login.

(sorry for the spam)

Comment 3

15 years ago
tech evang june 2003 reorg
Assignee: aruner → english-us
Component: US Ecommerce → English US
QA Contact: bc → english-us

Comment 4

14 years ago
works for me in mozilla 1.5b. please be sure you are trying to reply to a non
locked message.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.