calendar wont start when de-AT language pack is activated

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
16 years ago
12 years ago

People

(Reporter: heierbyte, Assigned: mikeypotter)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-AT; rv:1.3b) Gecko/20030210
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-AT; rv:1.3b) Gecko/20030210

I dont know if its a l10n de-AT bug or a calendar bug, but MozCal wont start
when de-AT language pack is activated. Mozilla Browser and MailNews are working
flawlessly. Error code see below. The calendar works without probs with the
en-US langpack :)

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.install the de-AT xpi from www.kairo.at
2.restart Mozilla
3.watch the errors ;)

Actual Results:  
xml-verarbeitungsfehler: unbekannte entity
Adresse: chrome://calendar/content/calendar.xul
zeile nr: 258, spalte 19:

<menuitem label="&calendar.context.publish.label;" observes="publish_calendar"/>

<menuitem id= "calender-wizard-menu" key="wizard-key"
label="&calendar.wizard.label;" accesskey="&calendar.wizard.accesskey;"
oserves="wizard_command"/>

Expected Results:  
no errors :)

this bug occurs with all themes. I also installed enigmail but it also crashes
without enigmail. Ive got WinXP Pro german, installed the Mozilla 1.3b .exe from
mozilla.org and installed the de-AT XPI from www.kario.at. I use the calendar
build from Februar 13th.
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Bug is FIXED with latest de-AT language pack. Sorry, it was no calendar bug but
a l10n bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → FIXED
The bugspam monkeys have been set free and are feeding on Calendar :: General. Be afraid for your sanity!
QA Contact: gurganbl → general
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.