page doesn't display correctly

RESOLVED INVALID

Status

SeaMonkey
General
--
minor
RESOLVED INVALID
16 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Mr. Moose, Assigned: asa)

Tracking

Trunk
x86
Windows 98

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021130
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021130

once you get past the intro at www.tejwojcik.com, you're presented with a screen
that has no buttons at the top of the screen.  I then tried to display it with
explorer and it did so correctly.  

I previously had such a problem with a site, but it was my fault, I turned off
images that weren't from the same server, this time I checked to make sure that
all images are being accepted.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.tried to reload
2.
3.

Actual Results:  
same

Expected Results:  
showed the buttons

Comment 1

15 years ago
That site doesn't seem to be working anymore (domain parker :P), do you have any
other examples?

Comment 2

15 years ago
Marking INVALID, the page doesn't exist anymore (domain parker). Reporter if you
have a copy of the page could you please attach it here so that we can look at
the bug? Thanks in advance!
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → INVALID
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.