Navigation toolbar not updating

RESOLVED FIXED

Status

SeaMonkey
General
--
minor
RESOLVED FIXED
15 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Joseph Wright, Assigned: asa)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4a) Gecko/20030326
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4a) Gecko/20030326

Using the current nightly build on RedHat 8.0.

Nav. bar is not updating as expected.  Thus, Back and Forward buttons are not
responding, and are not changing status (active/inactive) when following links.
 URL box may be typed into, but no reponse is seen on pressing return, althougb
page loads okay.  URL doesn't update when folloing links.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Start up Mozilla 1.4a
2. use as normal
Actual Results:  
Nav. bar doesn't respond correctly


SiS graphics (motherboard int.)
(Reporter)

Comment 1

15 years ago
Also find that Back and Forward on menu are not working

*** This bug has been marked as a duplicate of 199159 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
how is this a dup?
(Reporter)

Comment 4

15 years ago
Um, have to agree with Seth.  Bug 199159 doesn't really seem to cover it.
.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: DUPLICATE → ---

Comment 6

15 years ago
Dupe of bug 141290? Joseph, when did you start seeing this?
(Reporter)

Comment 7

15 years ago
Problem solved.  A re-install seems to have cleared the problem.  I had
MultiZilla installed before - may be that was the problem.  
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago15 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.