when forwarding or sending new email from my secondary email account "sending of message failed"



MailNews Core
Networking: SMTP
15 years ago
9 years ago


(Reporter: warren, Assigned: Scott MacGregor)


Windows 98

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)




15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.0.2) Gecko/20021216
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.0.2) Gecko/20021216

"An error occurred sending mail. Unable to connect to SMTP server. The server
may be down or may be incorretly configured. Please verify that your MAIL/NEWS
account settings are correct and try again." Both accounts use the same SMTP
server. They both used to work just fine. Suddently, for no apparent reason the
secondary account which, btw is the account that this SMTP server is originally
attached to, get's that message for ANY attempts at sending from that account.
All information and settings ARE verified as correct. Something else is wrong.
Norton antivirus is shut off for that email account.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. in messenger, inbox for secondary account.
2. compose, forward or reply to, any email and click "send"
3. the above error appears everytime, without exception.

Actual Results:  
See details.

Expected Results:  
"message sent"

I don't want to hear about upgrading. I won't do it. This software should be
running fine.
Can you try to reset the smtp server for this Account ?
(Mailnews/edit\Mail&News Account settings\Account\Advanced)

>I don't want to hear about upgrading. I won't do it
We have no support and bug reports from old bugs are useless for the developers.
Bugs from old builds are just invalid..

Product: MailNews → Core

Comment 2

13 years ago
* super old version
* reporter AWOL
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → INVALID
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.