image placeholder not repainted on reflow

NEW
Unassigned

Status

()

Core
Layout: View Rendering
15 years ago
8 years ago

People

(Reporter: Andrew Schultz, Unassigned)

Tracking

(Blocks: 1 bug, {testcase})

Trunk
x86
All
testcase
Points:
---
Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments, 1 obsolete attachment)

(Reporter)

Description

15 years ago
I'm seeing this bug with linux trunk 20030408
If your build triggers the upgrade nagging on the start page, and the download
button image is not cached, the placeholder for the download button is placed a
bit too far to the right (left side of the placeholder is where the right side
of the image should be).  When the actual image is retrieved, it is displayed in
the correct position.  However, part of the original placeholder is not removed
(the part outside the image's padding).  Moving a window over the area forces it
to redraw and the placeholder is gone.

This problem only occurs in standards mode.  In quirks mode, the placeholder is
drawn with the right side where the image's right side ends up.

testcase and screenshot to follow.
(Reporter)

Comment 1

15 years ago
Created attachment 119921 [details]
testcase

shift-reload to reproduce
(Reporter)

Comment 2

15 years ago
Created attachment 119924 [details]
screenshot of testcase
(Reporter)

Updated

15 years ago
Keywords: testcase
(Reporter)

Comment 3

15 years ago
URL worksforme with linux trunk/CVS, but the testcase still exhibits the bug.
(Reporter)

Comment 4

15 years ago
*** Bug 204818 has been marked as a duplicate of this bug. ***
(Reporter)

Updated

15 years ago
OS: Linux → All
Andrew, are you still seeing this with current builds?
(Reporter)

Comment 6

15 years ago
Created attachment 131376 [details]
more reproducible testcase

this testcase refers to an invalid image and should be more reproducible over
broadband.  the testcase exhibits the bug with linux trunk 2003091105
Attachment #119921 - Attachment is obsolete: true
Depends on: 409870
If this bug were still present, it might have been fixed by bug 409870.  However, I don't see it in a build before that patch.
QA Contact: ian → layout.view-rendering
Assignee: roc → nobody
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.