crash if open the page http://www.sina.com.cn

RESOLVED EXPIRED

Status

()

Core
Plug-ins
RESOLVED EXPIRED
16 years ago
13 years ago

People

(Reporter: chen huajun, Assigned: Peter Lubczynski)

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; zh-CN; rv:1.2.1) Gecko/20030225
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; zh-CN; rv:1.2.1) Gecko/20030225

first I open http://www.sina.com.cn,It ok ,but can't display flash movie.So I
download install_flash_player_6_linux.tar.gz and install the plugin by root and
by chj(my user name).When I open http://www.sina.com.cn as root,It works ok.But
when I open the same URL      
 as chj,it crash. But it can display other page which contains Flash mocie nomally. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual Results:  
it crash


First It also crash when I open "http://www.sina.com.cn" by root.I look the
system log ,these is some imformation about sound device:
modprobe: modprobe: Can't locate module sound-slot-1 
modprobe: modprobe: Can't locate module sound-service-1-0

Later,I add two lines in /var/modules.conf :
alias sound-slot-1 i810_audio
alias sound-service-1-0 i810_audio

It can work.but these is still a error information when system startup in system
log:
Apr 23 08:41:38 chenhj kernel: i810: SiS 7012 found at IO 0xe400 and 0xe000, MEM
0x0000 and 0x0000, IRQ 9
Apr 23 08:41:38 chenhj kernel: i810_audio: Audio Controller supports 6
channels.Apr 23 08:41:38 chenhj kernel: i810_audio: Defaulting to base 2 channel
mode.
Apr 23 08:41:38 chenhj kernel: i810_audio: Resetting connection 0
Apr 23 08:41:38 chenhj kernel: ac97_codec: AC97 Audio codec, id: ALG16 (ALC200/200P)
Apr 23 08:41:38 chenhj kernel: i810_audio: AC'97 codec 0 supports AMAP, total
channels = 2
Apr 23 08:41:38 chenhj kernel: i810_audio: setting clocking to 53932
Apr 23 08:41:38 chenhj modprobe: modprobe: Can't locate module sound-service-0-0
This looks like a flash problem and not a Mozilla problem -> Plugins
Assignee: asa → peterlubczynski
Component: Browser-General → Plug-ins
QA Contact: asa → bmartin

Comment 2

16 years ago
I see the same messages in /var/log/messages with an ES1371 card.  sound-slot-1
should be a second sound card.  I don't know why flash would be trying to do that.

what do you mean by crash?  do mean Mozilla suddenly exited or that it froze?
the page loaded fine with flash animations, but did not play any sound.
(Reporter)

Comment 3

16 years ago
Sometimes Mozilla exited and sometimes froze.
In the Web site www.sina.com.cn,sometimes I can enter the home page,but no sound
output in flash animations,and  but after I browse some pages,I froze.Next time
I open this Web site I exited.

Comment 4

14 years ago
*** Bug 261135 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 5

14 years ago
*** Bug 223922 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 6

14 years ago
*** Bug 226814 has been marked as a duplicate of this bug. ***
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
Firefox:     http://www.mozilla.org/projects/firefox/
Thunderbird: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5beta1.html
Seamonkey:   http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.