Closed Bug 203803 Opened 17 years ago Closed 16 years ago

microsoft.com - Submit button does nothing

Categories

(Tech Evangelism Graveyard :: English US, defect)

defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: mike, Unassigned)

References

()

Details

User-Agent:       Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.3) Gecko/20030312
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.3) Gecko/20030312

The page listed has some rather strange code for doing a form. Clicking the
Submit ubtton should display results next to each question. With Mozilla it does
nothing. The feature works in both Safari and IE under MacOS X.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
The page has bogus JS (document.styleSheets[4].rules instead of
document.styleSheets[4].cssRules) that throws an exception on that button click.
 IE implements the non-standard "rules" property; looks like Safari follows
suit.  Mozilla implements what the spec says ("cssRules").
Assignee: asa → susiew
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: Browser-General → US General
Ever confirmed: true
OS: MacOS X → All
Product: Browser → Tech Evangelism
QA Contact: asa → zach
Hardware: Macintosh → All
Version: Trunk → unspecified
-> evang500
Keywords: evang500
tech evang june 2003 reorg
Assignee: susiew → english-us
QA Contact: zach → english-us
Summary: Submit button does nothing → microsoft.com - Submit button does nothing
Blocks: MS
URL is not showing a survey anymore (redirects to the product site), any new URL ?
re Olivier's comment... ditto. wfm.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.