Attachments fail to show up (the attachment window fail to open)

VERIFIED WORKSFORME

Status

MailNews Core
Attachments
--
major
VERIFIED WORKSFORME
15 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Malte Aronsson, Assigned: (not reading, please use seth@sspitzer.org instead))

Tracking

Trunk
x86
Windows 98

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.3) Gecko/20030312
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.3) Gecko/20030312

When receiving an email containing an attachment, it doesn't show up.
I also tried to send myself an email with attacment. Same story.
If trying to open the message in a new window, a new blank, white window opens.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Sending mails to myself, cointaining attachments
2. Trying to open up a message in a new window
3.

Actual Results:  
The little attachment window fails to open, there are no links to the attachment
available.
Trying to open up a message in a new window fails.

Expected Results:  
;-)
Reporter:
Can you please close mozilla, locate your mozilla user-profile (see the 1.3
Release notes for the path under you OS) and rename the file "abook.mab"
(adressbook) and try it again. If that doesn't help rename "history.mab"

doesn't block development
Severity: blocker → major

Comment 2

15 years ago
using 20031003 I wasn't able to reproduce
please try a more recent build
if the bug is still there please reopen this bug
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 3

15 years ago
using 20031003 I wasn't able to reproduce
please try a more recent build
if the bug is still there please reopen this bug
Resolution: FIXED → WORKSFORME
Verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.