Application fails when I open self-extractor

VERIFIED DUPLICATE of bug 201788

Status

()

Core
XPCOM
VERIFIED DUPLICATE of bug 201788
15 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Terry Pobirs, Assigned: dougt)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.3.1) Gecko/20030425
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.3.1) Gecko/20030425

Error message as follows:  "Unable to locate component: Application has failed
because xpcom_compat.dll was not found. Re-installation may fix this problem"
Message reappears each time Mozilla is opened. Mozilla opens underneath error
message, and can be accessed.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Open Self extactor
2.Begin installattion
3.Finish installation and restart




Actual Results:  
Error message above displays on desktop. I am, however, able to open Mozilla in
the background, close the error report, and use Mozilla.

Expected Results:  
Once installation and restart were complete, Mozilla should have opened on
command, without the error message.

Comment 1

15 years ago
Moving to XPCOM, Doug any ideas. This sounds more like an installation issue.
Assignee: dbradley → dougt
Component: xpidl → XPCOM

Comment 2

15 years ago
This is actually a dupe of bug 201788

*** This bug has been marked as a duplicate of 201788 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE

Comment 3

15 years ago
Verified Duplicate.

Terry: thank you for this report; you have been cc'ed on the 
other bug so you can follow progress on this issue -
Status: RESOLVED → VERIFIED
Clearing security-sensitive flag, don't see any security problems here.
Group: security
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.