Closed Bug 209823 Opened 21 years ago Closed 21 years ago

Composer shows unexpected tooltip (not the title) in Preview

Categories

(SeaMonkey :: Composer, defect)

x86
Windows 2000
defect
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED FIXED

People

(Reporter: mcow, Unassigned)

Details

Attachments

(1 file)

When Composer displays a tooltip for an image or a text link which has a 'title' 
attribute, the tooltip does not contain the text of the title but the text of 
the the image's location URL or the link's href.  This is probably OK on the 
Normal and HTML Tags pages, but the Preview page should display the title, as 
the browser does.
This symptom was reported using Moz 1.4 RC2:
  Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030612
Attachment #126020 - Flags: superreview?(alecf)
Comment on attachment 126020 [details] [diff] [review]
Proposed patch

sr=alecf
Attachment #126020 - Flags: superreview?(alecf) → superreview+
Fix checked in.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 21 years ago
Resolution: --- → FIXED
With the Mozilla v1.4 browser running under Windows XP, I was still able to
recreate this bug. I don't know what happened to Neil's checkin but to me it
seems to me that the fix somehow missed the target.
Can anyone verify?

Link (hopefully) to relevant newsgroup thread:
news://news.mozilla.org:119/bcurjb$ftf3@ripley.netscape.com

Browser ID string that I used to spot this (again):
"Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624"
I assume Neil's checkin went in on the trunk, but by that point 1.4 was already 
on a separate branch.

Verifying fixed in 1.5
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030722
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.

Attachment

General

Created:
Updated:
Size: