query page Javascript disabled on IE

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

P3
minor
RESOLVED WORKSFORME
19 years ago
6 years ago

People

(Reporter: lyndon.homewood, Assigned: justdave)

Tracking

Details

(Whiteboard: 2.14)

(Reporter)

Description

19 years ago
On the Query page, selecting a 'Program' doesn't cause the 'component' list to
be updated. Normally with Netscape it is updated with components for the newly
selected 'Program'.

This bug is specific to MS Internet Explorer so doesn't really cause me any
problems since I don't really use Explorer.

Updated

19 years ago
Summary: MS Internet Explorer query page bug → query page Javascript disabled on IE

Comment 1

19 years ago
The problem here is that nobody has figured out how to make the Javascript code
work on IE, so it has been deliberately disabled.  I'm not likely to fix this
myself, but I will accept patches.

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED

Comment 2

19 years ago
tara@tequilarista.org is the new owner of Bugzilla and Bonsai.  (For details,
see my posting in netscape.public.mozilla.webtools,
news://news.mozilla.org/38F5D90D.F40E8C1A%40geocast.com .)
Assignee: terry → tara
Status: ASSIGNED → NEW
This bug has not been touched for more than nine months. In most cases, that 
means it has "slipped through the net". Please could the owner take a moment to 
add a comment to the bug with current status, and/or close it.

Thank you :-)

Gerv
Whiteboard: 2.14

Comment 4

18 years ago
This works in IE now (v5 at least).
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
OK, can I get some one other than Jake or I to verify this who used IE5 or
later.
moving all closed Bugzilla bugs to the new Bugzilla product.
This batch is DUPLICATE/INVALID/WORKSFORME/WONTFIX
reassigning to default owner and QA in case of the bug being reopened.
Clearing milestones, since we really shouldn't have them on these types of
resolutions.  Sorry for the spam everyone...
Assignee: tara → justdave
Status: RESOLVED → NEW
Component: Bugzilla → Bugzilla-General
Product: Webtools → Bugzilla
QA Contact: matty
Version: other → unspecified
damn, bit by bug 30731. sorry for the respam...
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago18 years ago
QA Contact: matty_is_a_geek → default-qa
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.