Running Junkmail filter on Folder only marks the first Spammail in folder

RESOLVED WORKSFORME

Status

--
major
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
16 years ago

People

(Reporter: einhirn, Assigned: mscott)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624
Build Identifier: Mozilla Thunderbird 0.1 (20030723)

I have a Imap-folder with about 20 Spam mails. "Run Junk Mail Controls on
Folder" marks exactly one Message on top of the Message list, then stops. When I
delete Mails marked as Junk, the Process can be repeated.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Have Mails that are marked as Spam in a folder
2.Running Junkmail controls doesn't mark more spam.

Actual Results:  
nothing, as I said..

Expected Results:  
Marked more Mails as Spam, I used my Training.dat from Mozilla 1.4, where it
works ok.
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
*** Bug 215392 has been marked as a duplicate of this bug. ***
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
After some testing, I found out that the problem only occurs on my Imap folders...
Running Junk Mail detection over a Local folder containing the same Spam-Mails,
all get marked as Junk.
*** Bug 215392 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 4

16 years ago
I see this too

Updated

16 years ago
QA Contact: asa
(Reporter)

Comment 5

16 years ago
Seems to be fixed in Thunderbird 0.2 release.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.