When I hit the submit button, it doesn't do anything (this is true for all sites with a submit button - not just google)

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
General
RESOLVED WORKSFORME
15 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Dave Tinker, Assigned: Blake Ross)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Win 9x 4.90; Avant Browser [avantbrowser.com])
Build Identifier: Firebird 0.6.1

When I go to use a web page with a submit button, I click the button but 
nothing happens.  This is true using the bugzilla site, google and all other 
sites (espn.com, alltheweb, etc.)  I have to use IE to enter this and get the 
submit buttons to work for me.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. go to google
2. type in any search term
3. hit submit

Actual Results:  
Nothing, that's the problem

Expected Results:  
Search results

If I could get the submit buttons to work, I would only use Firebird for all of 
my browsing.

Comment 1

15 years ago
Never seen anything like this. Try a current nightly with a fresh profile.
Please reopen if you are still experiencing this with this setup.

-> WORKSFORME
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
QA Contact: asa → bugzilla
Resolution: --- → WORKSFORME

Updated

12 years ago
QA Contact: bugzilla → general

Comment 2

6 years ago
Happens to me, couldn't submit using bugzilla (http://input.mozilla.org/en-US/feedback/#sad). Firefox 9.0.1 on uptodate XP. Google search works fine.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.