Images do not render correctly on page. Placeholders appear where images should be. IE6 renders correctly.

RESOLVED INVALID

Status

()

Core
Networking
RESOLVED INVALID
14 years ago
14 years ago

People

(Reporter: John Hammond, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030908 Firebird/0.6.1+
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030908 Firebird/0.6.1+

When using the Mozilla or Firebird browsers to view the above site, they do not
render the images on the page. 

When using Internet Explorer there is no problem and you can see how the page
should be displayed. 

The site is developed using Microsofts .NET framework.



Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Type in the URL http://portal.tne.com.au:5080/AegisWEB/logon.aspx
2.Press Enter
3.Page loads incorrectly

Actual Results:  
The page is displayed, but without the images and some other textual information
generated by the .NET framework that is displayed when viewed in Internet Explorer.

Expected Results:  
Entire page should be rendered correctly. 

This site is produced with Microsoft .NET framework version 1.1.4322.
The page uses backslashes ('\') in URLs when it should be using forward slashes
('/').  IE/Windows converts backslashes to forward slashes, which is a bug that
you should report in IE/Windows.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Component: Layout → Networking
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.