Everytime I send a mail, I need to login again to my IMAP mail server.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Thunderbird
Mail Window Front End
RESOLVED INCOMPLETE
14 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Malhar Anaokar, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.0.3705)
Build Identifier: Mozilla Thunderbird 0.2 (20030901)

I have started experiencing this problem from build 20030820. The behaviour 
continues in the current build (20030901). Every mail I send requires me to 
login again. I have not asked Thunderbird to remember my password. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Compose new mail
2.Send Mail
3.Login box appears

Actual Results:  
Required login

Expected Results:  
Just gone back to the logged in mail box.

Default theme, no crash, Toshiba Portege R100 notebook with WinXP

Updated

14 years ago
QA Contact: asa

Comment 1

13 years ago
> Every mail I send requires me to login again.
> I have not asked Thunderbird to remember my password.

Then this is desired behaviour.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → INVALID

Comment 2

13 years ago
the desired behaviour is that we ask you only once per run of thunderbird...
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: INVALID → ---

Comment 3

13 years ago
Sorry - my bad

Comment 4

12 years ago
Similar problem on PC running XP and T'bird 1.5.  Upon opening, as expected, I get a dialogue box asking for password.  No problem here, but after composing a message and pressing "send" the dialogue box re-appears asking for password again.  Once given, T'bird does not request the password to send subsequent messages.
QA Contact: front-end
I think this bug is WFM. I did not ask Thunderbird to remember my password, Thunderbird asked me once and for the rest of the session sending of mail didn't cause the login dialog to come up.

Latest 3.0a2pre Mac build on Leopard.

Reporters, does the issue still occur?
Assignee: mscott → nobody
Status: REOPENED → NEW
Whiteboard: closeme 2008-07-03
RESO INCO per lack of response to previous question. If you feel this was made in error, please respond with your reasons why to this bug.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago10 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Whiteboard: closeme 2008-07-03
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.