no mode images displayed in chatzilla [1.5 branch]

VERIFIED FIXED

Status

Other Applications
ChatZilla
VERIFIED FIXED
15 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Michael Lefevre, Assigned: Robert Ginda)

Tracking

Other Branch

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

15 years ago
Chatzilla on the 1.5 branch seems to be missing its images which indicate ops
etc.  Having discussed this on IRC, apparently it looks like the checkin of
0.9.35 didn't contain the images (or not in the right place).

(not sure if this applies to trunk as well)
(Reporter)

Updated

15 years ago
Flags: blocking1.5?
Summary: no mode images displayed in chatzilla → no mode images displayed in chatzilla [1.5 branch]

Comment 1

15 years ago
It appears that landing 0.9.35 on MOZILLA_1_5_BRANCH (bug 217275) didn't update
jar.mn with the new op/voice images, so they aren't being packaged.

This appears to apply to the landing of 0.9.35 on the trunk too.
(Assignee)

Comment 2

15 years ago
Created attachment 132390 [details] [diff] [review]
fix

Oops.  forgot this part in the original landing.  Thanks for catching this.
(Assignee)

Comment 3

15 years ago
checked in to branch and trunk
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

15 years ago
Flags: blocking1.5?
(Reporter)

Comment 4

15 years ago
this worked in 1.5
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Core → Other Applications
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.