[BETA1] tabbing after entering name in compose doesn't append user's domain

VERIFIED FIXED in M14

Status

MailNews Core
Composition
P3
normal
VERIFIED FIXED
19 years ago
10 years ago

People

(Reporter: daver, Assigned: Jean-Francois Ducarroz)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

19 years ago
Launch mail. Create new message. Enter, say daver in the to: field; hit tab or
click in subject to move focus, enter text.  daver stays in to: field but
@netscape.com does not get appended.  It evenutally works so something in a
later code path appends the netscape.com.  But that happens after the
message window has gone away.   I may not have meant @netscape.com so it could
go to the wrong person.

In contrast, enter daver in to: field, hit enter, and it autocompletes and/or
appends a @netscape.com

This is on NT with 12.17.99 release build.

Updated

19 years ago
QA Contact: lchiang → esther

Comment 1

19 years ago
In 4.x, it was the auto-complete code which did this work. So we can mark this a
dup of bug 16354 if we intend to append the domain using auto-complete in seamonkey.

Updated

19 years ago
Summary: [BETA1] tabbing after entering name in compose doesn't append @netscape.com → [BETA1] tabbing after entering name in compose doesn't append user's domain
Target Milestone: M14
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED

Comment 2

19 years ago
Seems to work with the <return> key, but not the <tab> key. Would like to have
this for B1.

Comment 3

19 years ago
Due to Beta indication in Summary, putting beta1 into keyword field.
Keywords: beta1
(Assignee)

Comment 4

19 years ago
done
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 5

19 years ago
Using build 19990209m14 builds on win98, mac and linux tabbing in the addressing 
field will append the @domain and take you out of the addressing pane and into 
the subject field just like 4.5x.  The second scenario where you type in a 
partial name, then click in the Subject field is also working, however there is 
a display problem where the subject field jumps up in the addressing pane (that 
is another known bug and doesn't affect the fix for this bug.  Verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.