java script error in IE on selecting Component drop down attributes

RESOLVED DUPLICATE of bug 192121

Status

()

RESOLVED DUPLICATE of bug 192121
15 years ago
6 years ago

People

(Reporter: mdalitebini, Assigned: wicked)

Tracking

Details

(URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 5.0; .NET CLR 1.0.3705)
Build Identifier: Mozilla/5.0

a java script error is displayed while selecting Component drop down attributes

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual Results:  
I close the pop up and I'm able to edit data over screen

Expected Results:  
solve problem of java script error

I'm using the 5.50.4807.2300 version of internet explorer
(Reporter)

Comment 1

15 years ago
Created attachment 133423 [details]
test

test
(Reporter)

Comment 2

15 years ago
change assignation test
Whiteboard: UNCONFIRMED
Not security sensitive, removing flag.

Also, this seems like a Bugzilla bug, not Mozilla browser bug, since it is IE
that complains on a Bugzilla page. Reassigning.
Assignee: general → myk
Group: security
Component: Browser-General → Creating/Changing Bugs
Product: Browser → Bugzilla
QA Contact: general → mattyt-bugzilla
Summary: java script error on selecting Component drop down attributes → java script error in IE on selecting Component drop down attributes
Version: Trunk → unspecified
what is the error?  Please attach a screenshot of the error message if it's too
much to type.
(Assignee)

Comment 5

15 years ago
Created attachment 136910 [details]
Screenshot of the error message

I get this error message when going to the mentioned URL with an IE 6.0 on WXP
(version string 6.0.2800.1106.xpsp2.030422-1633) and clicking any of the values
in the Component selection box. Every click produces a new error message.

Comment 6

15 years ago
Usual suspects rounded up. Gerv, is this a dupe?
(Assignee)

Comment 8

13 years ago
I was able to confirm this bug on 2003-12-05 at bmo as said in my comment #5.
But today this no longer happens, so something must have fixed since then. I'll
look into this.
Assignee: myk → wicked
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
OS: Windows 2000 → All
Hardware: PC → All
Whiteboard: UNCONFIRMED
(Assignee)

Comment 9

13 years ago
I could reproduce this on a 2003-03-31 checkout but no longer with a 2003-04-02
checkout. So looks like this bug was fixed by a checkin in bug 192121 and bmo
just hadn't picked it up yet.

*** This bug has been marked as a duplicate of 192121 ***
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Version: unspecified → 2.17.3
QA Contact: matty_is_a_geek → default-qa
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.