Inbox subfolder does not refresh screen after copying message

VERIFIED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
MailNews: Message Display
P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
19 years ago
14 years ago

People

(Reporter: fenella, Assigned: jefft)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [PDT+])

(Reporter)

Description

19 years ago
Linux Redhat 6.0 (1999-12-22-08 M13)
Win_nt 4.0 (1999-12-22-08 M13)
Mac (1999-12-22-08 M13)
Steps:
1. Launch Messager
2. Select Inbox from my POP account
3. Create a subfolder called Sub1 under Inbox using File|New|Folder
4. Select a message from the Inbox, select Massage|Copy Message to copy this
message to the Inbox's subfolder called sub1.
5. Click on sub1 to open this folder

Actual result:  No response, screen does not reflash, it still shows the Inbox
message threads in the thread pane.

Expect result: It should display the Inbox's subfolder message threads.

This occurs on all 3 platforms in POP
(Reporter)

Comment 1

19 years ago
Message was successfully copied to the Inbox subfolder. But I have to
exit/relaunch Messager in order to see the message copied in the Inbox's
subfolder. If you need a separate bug, please let me know.

Updated

19 years ago
QA Contact: lchiang → fenella
Summary: Inbox subfolder does not reflash screen after copying message → Inbox subfolder does not refresh screen after copying message

Updated

19 years ago
Assignee: phil → jefft
Target Milestone: M14

Comment 2

19 years ago
Jeff, could you investigate? I don't know if there's really data loss involved,
but since it looks like data loss to the user, I think it's a beta1 stopper.
Marking M14
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED

Updated

19 years ago
Keywords: beta1

Comment 3

19 years ago
Hmm... I just tested on NT and linux using feb01 m14 builds and did not see this
problem.   Maybe fenella could retest to confirm.

Comment 4

19 years ago
Putting on on PDT+ radar for beta1.
Whiteboard: [PDT+]
(Reporter)

Comment 5

19 years ago
Linux (2000-02-03-08 M14)
Win_nt (2000-02-03-10 M14)
I re-tested this bug using the same scenarios, the problem no longer exists.
However, today's Mac build is broken. I have to wait for the next build to check
this bug. 
(Reporter)

Comment 6

19 years ago
Mac (2000-02-03-15 M14)
Unable to re-test Mac due to Bug 26485.
(Assignee)

Comment 7

19 years ago
Mac still having problem creating new folder. Windows and Linux are working 
fine.
(Assignee)

Comment 8

19 years ago
I am marking this as worksforme.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 9

19 years ago
Linux  (2000-02-11-11 M14)
Win_nt 4.0 (2000-02-11-09 M14)
Mac (2000-02-11-12 M14)
This problem has been fixed.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.