Bad encoding from form to mail(outlook) usin latin characters

RESOLVED INVALID

Status

()

--
minor
RESOLVED INVALID
15 years ago
15 years ago

People

(Reporter: daniel, Assigned: bugzilla)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; es-AR; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; es-AR; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7

I you use tilde or acents in characters in a mail form, for example you use  ó,
é,... and in outlook appear ó, é,...

I view the source code of page and in the form appear:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<form method="post" action="mailto:javier@aseuropa.com" name="Formulario"
enctype="TEXT/PLAIN">



Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.fill the form http://www.aseuropa.com/Pagina_Principal/Alta_Nuevos_Clientes.htm
2.use tilde or acents in characters (using latin in you computer) this (ejm  ó,
é,...) 
3. Send it and you view the fail in outlook(i'm think that it succes in other
mail clients)
er, you're trying to say that if you send the mail via the form it screws up in
Outlook but works in other mail clients?  wouldn't that mean its a bug in Outlook?

Comment 2

15 years ago
no follow-up. sounds like it's not even a Mozilla bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.