When I print (or print preview) a web page, the URL does't print in the header / footer even if it's set to do so in the "page setup..." windows.

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
Printing: Output
--
trivial
RESOLVED WORKSFORME
15 years ago
15 years ago

People

(Reporter: Claude Fortier, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007

When you look at the print preview, URL is not showing anywhere even if it's set
in the "page setup...". Worst, it does not print either when you print the page.

I tried to put it in the header, footer, left, center and right ant it does not
work. It worked before!

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Visit a web page (http://bugzilla.mozilla.org/);
2. Do a "Print preview" (File menu, then Print preview);
3. The URL is show nowhere;
4. Have a look in the "Page setup..." window;
5. The URL is there somewhere!
6. Print the page;
7. The URL is still not there.

Actual Results:  
The URL is not showing or printing.

Expected Results:  
The URL should show and print.

I'll add a screen shoot in a minute.
(Reporter)

Comment 1

15 years ago
Created attachment 136424 [details]
URL bug not showing on print preview

All other choices (title, date, page, etc) are show without problem!

Comment 2

15 years ago
WFM, Win2k, 20031114.  I see th URL top-right, and have never changed the
settings from the defaults.
(Reporter)

Comment 3

15 years ago
Ooh! Sorry, now everything is in place... I don't understand why but it's
working now.

Sorry for the derangement.

Comment 4

15 years ago
WFM per reporters comment 3
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.