JAVA Applet, Servlets, and Scripts Do not function!

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Build Config
--
major
RESOLVED WORKSFORME
14 years ago
14 years ago

People

(Reporter: VIBE, Assigned: Brian Ryner (not reading))

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7

I have downloaded and updated -- Uninstalled and Reinstalled -- Sub Java 1.41
more times that I really wish too.  For some reason -- NO JAVA that uses any
sort of GUI will load in Moazilla Firebird 0.7 on WinXP.

I have searched HIGH and LOW for a suitable plugin - all of them appear to
install yet NOTHING is installed to the Plugin folder??????????

I can't STAND IE .. and really wish this problem would get fixed !!!!

Thank-you!

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Type URL
2. Hit Enter
3. Prompted to Download Plugin (Over and Over and Over and Over)

Actual Results:  
I see the PUZZLE Piece (Java Plug Symbol)

Expected Results:  
I should see the Applet, Servlet, or Script function as it does in IE.

Comment 1

14 years ago
WFM with:

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6b) Gecko/20031218
Firebird/0.7+

With java plugin: Version 1.4.2_02 (build 1.4.2_02-b03)

VIBE:

Read this:

http://plugindoc.mozdev.org/faqs/java.html

You can also read my docs page:

http://www.aaash.com/firebird/install.html


Suggest this bug report be closed as WFM - VIBE - please report back if you have
followed all the instructions I've listed above and are still having problems.

Comment 2

14 years ago
VIBE,

Are you still having this problem?  Have you tried the suggestions I listed?

Comment 3

14 years ago
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7b) Gecko/20040302
Firefox/0.8.0+

WFM: Automaticly downloaded and installed applet with no prompting, I see the
skinned winamp image.

Comment 4

14 years ago
Reporter, please retry using JRE 1.4.2_04 with a recent nightly  build and a
clean profile and tell us if You still have this problem. Thanks.

Comment 5

14 years ago
No response from original bug reporter, and several WFM's.  Closing as WFM.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.