If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

invalid XBL in navWidgetBindings.xml ?

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
Build Config
--
trivial
RESOLVED WORKSFORME
14 years ago
12 years ago

People

(Reporter: bc, Assigned: jag (Peter Annema))

Tracking

Trunk
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

14 years ago
I have been using <http://dev.bclary.com/xbl-relaxNG/> to test an approach for
authoring and validating XBL. It seems that
xpfe/browser/resources/content/navWidgetBindings.xml has an extraneous flex
attribute on a content element and an incorrect attribute on a handler although
my knowledge of XBL is such that I could be wrong. 

Possible patch coming up.
(Reporter)

Comment 1

14 years ago
Created attachment 138111 [details] [diff] [review]
xpfe navWidgetBindings.xml patch v0
I think we have de-facto extensions to whatever the last published XBL specs are
(though I could be wrong)...

Comment 3

14 years ago
Comment on attachment 138111 [details] [diff] [review]
xpfe navWidgetBindings.xml patch v0

Yeah, one of our extensions is that any attributes on <xbl:content> get copied
to the bound element. And I've no idea what that other binding is doing
there...

Comment 4

12 years ago
xpfe/browser/resources/content/navWidgetBindings.xml doesn't exist, and
attributes on <xbl:content> are used all around.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Component: XP Toolkit/Widgets → Build Config
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.