pages not showing correctly

RESOLVED DUPLICATE of bug 120751

Status

SeaMonkey
General
RESOLVED DUPLICATE of bug 120751
15 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Alexandre Gomes, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7a) Gecko/20040116
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7a) Gecko/20040116

If you go to the url with mozilla the left frame will show the "page not found"
microsoft's custom error page. But opening with IE the page shows perfect. I
don't know if the bug if from microsoft but most of the pages of msdn I see this
frame correctly except in a few cases. I think the problem maybe in the urls
processing.

I concluded that there is only one difference between the frame in IE and Moz:

IE:
http://msdn.microsoft.com/library/shared/deeptree/asp/deeptree.asp?stcfg=/library/searchtabconfig.xml&dtcfg=/library/deeptreeconfig.xml&url=/library/en-us/dnwxp/html/securityinxpsp2.asp?frame=true

Mozilla:
http://msdn.microsoft.com/library/shared/deeptree/asp/deeptreeDL.asp?stcfg=/library/searchtabconfig.xml&dtcfg=/library/deeptreeconfig.xml&url=/library/en-us/dnwxp/html/securityinxpsp2.asp?frame=true


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Comment 1

15 years ago

*** This bug has been marked as a duplicate of 120751 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.