user interface problems on second monitor, especially hover

RESOLVED EXPIRED

Status

Thunderbird
Account Manager
RESOLVED EXPIRED
14 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Dragan Espenschied, Assigned: Scott MacGregor)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.6b) Gecko/20031205 Thunderbird/0.4

I have two monitors, where the second monitor is stapled on top of the first, so 
it has NEGATIVE y coordinates. In Thunderbird, when i put any window on the 
second monitor with negative coordinates, hover effects in the interface do not 
work properly. Context menus on right click highlight the hovered item only for 
a fraction of a second before going back to un-highlighted mode. Toolbar buttons 
do the same. Links hovered in a mail message will only be displayed shortly in 
the status bar before they vanish again.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Set up multi-monitor configuration so one monitor has negative coordinates
2. Move Thunderbird windows to this monitor
3. Hover around and see what happens

Actual Results:  
Hovered menus, toolbars and links lose their hovering look after a fraction of a 
second, but actually work when clicked on.

Expected Results:  
Leave widgets in hovered look until the mouse pointer leaves them.
(Reporter)

Updated

14 years ago
Component: General → Account Manager
Product: Firebird → Thunderbird

Updated

14 years ago
Assignee: blake → mscott

Comment 1

14 years ago
I have reproduced this bug on a two monitor system, with the second monitor on
the left of the first. My OS is WindowsXP, but it happens the exact same.
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
Firefox:     http://www.mozilla.org/projects/firefox/
Thunderbird: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5beta1.html
Seamonkey:   http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.